Magento Imagine 2019

Magento Imagine 2019

Ieder jaar vindt in mei de Magento conferentie van het jaar plaats: Imagine
2 mei 2019 Door Matthijs

Ieder jaar vindt in mei de Magento conferentie van het jaar plaats: Imagine. Ruim 3000 deelnemers uit 60 landen genieten in Las Vegas van meer dan 100 inspirerende presentaties en interactieve sessies verzorgd door 150 toonaangevende sprekers.

In 2018 stond Imagine in het teken van de presentatie van de baanbrekende functionaliteiten van de Magento 2.3 release, zoals PWA Studio en de PageBuilder. Daarnaast werden verschillende initiatieven aangekondigd, waarmee Magento haar community gaat ondersteunen zoals de Magento Association en het Community Insider Program.

Het evenement kreeg voor Cream extra glans, omdat onze collega Danny Verkade, samen met 20 andere  ‘Makers’ een Magento Master Award kreeg uitgereikt. Een Maker in het Magento Masters programma is iemand die veelvuldig bijdraagt aan de community en wordt gewaardeerd door Magento en andere leden van de community. Een fantastische prestatie, wanneer je kijkt naar het aantal actieve deelnemers aan de Magento community.

Ook dit jaar zijn wij uiteraard aanwezig bij Imagine en kijken we er naar uit om de laatste ontwikkelingen gepresenteerd te krijgen en onze Magento kennis te delen.

Normaal gesproken luidt het gezegde: “What happens in Vegas, stays in Vegas…”. Tijdens Imagine 2019 kun je ons echter op de voet volgen en de details via ons blog lezen.

Wij hebben er zin in! Jij ook? Is Las Vegas een beetje te ver? Noteer dan alvast 22 en 23 oktober 2019 in je agenda, want dan strijkt Magento live neer in Amsterdam.

Geschreven door Matthijs

Wil je meer informatie of gewoon eens met mij sparren? Je bent altijd welkom voor een goed gesprek.

Contact me

De nieuwe functionaliteiten van Magento 2.3

Lees meer