Uitreiking Magento Masters Award tijdens Imagine

Tijdens deze Magento conferentie in Las Vegas de awards uitgereikt aan de Magento Masters.
28 april 2018 Door Matthijs

Onze collega Danny Verkade is in februari uitgeroepen tot Magento Master 2018. Tijdens de Magento Imagine conferentie in Las Vegas zijn tijdens de keynote de awards uitgereikt aan de verschillende Magento Masters door de CEO van Magento, Mark Lavelle.

 

In totaal worden er wereldwijd elk jaar 20 personen die het meest actief zijn in de Magento Community benoemd tot Magento Master. Danny is genomineerd in de categorie “Maker”. Een Maker in het Magento Masters programma is iemand die veelvuldig bijdraagt ​​aan de community en wordt gewaardeerd door Magento en andere leden van de community. Danny werd geselecteerd als Magento Master op basis van zijn bijdragen aan de Magento-core op Github, evenals zijn inspanningen voor het mede organiseren van Meet Magento Nederland.

Geschreven door Matthijs

Wil je meer informatie of gewoon eens met mij sparren? Je bent altijd welkom voor een goed gesprek.

Neem contact met mij op

Emerce Retail: De toekomst van omni- en cross-channel commerce

Lees snel verder