De Magento Association krijgt vorm

Task force helpt bij het opzetten van nieuwe organisatie
21 oktober 2018 Door Danny

Op de Magento Live Europe 2018 conferentie in Barcelona werd er door Magento tijdens de keynote een update gegeven over de voortgang van de Magento Association, dit is de nieuwe onafhankelijke non-profitorganisatie die eerder dit jaar werd aangekondigd tijdens de Magento Imagine 2018 conferentie in Las Vegas.

Mark Lavelle, CEO van Magento, zei in zijn keynote-sessie: “De Magento Association is tot leven gekomen en gaat vooruit”. Hij onthulde dat er een community task force is opgezet met zeven leden die helpen om de organisatie op te starten. De leden van deze task force zijn Danny Verkade (Cream), Brian Lange (Something Digital), Jenna Warren (Creatuity), Susan Peterson (Wagento), Guido Jansen (Randstad), Alessandro Ronchi (Bitbull) en Gabriel Guarino (Simplific). De groep houdt zich bezig met de missie, cultuur, statuten, strategie en de oprichting van de eerste raad van bestuur.

Mark presenteerde tijdens zijn keynote tevens de missie van de nieuwe organisatie: “The Magento Association advances and empowers its global community and commerce ecosystem through open collaboration, education, and thought leadership”. Vanaf januari 2019 zal de organisatie operationeel zijn.

Geschreven door Danny

Wil je meer informatie of gewoon eens met mij sparren? Je bent altijd welkom voor een goed gesprek.

Neem contact met mij op

Magento verlengt support voor Magento 1

Lees snel verder