Wij blinken uit in e-commerce

Cream is een toonaangevend e-commerce bureau. Oplossingen worden gerealiseerd op basis van het open-source Magento platform. Elke dag helpen wij klanten met innoveren en optimaliseren, zodat ze steeds meer rendement uit hun e-commerce strategie weten te halen.

De hoogste kwaliteit

Wij staan voor de hoogste kwaliteit. Met onze jarenlange ervaring en gestructureerde werkwijze waarborgen wij de kwaliteit van elke Magento implementatie. Het resultaat? Robuuste e-commerce oplossingen met de beste prestaties.

Lokale Experts

Het in-house team kent de markt waarbinnen onze klanten opereren. Kortom geen taal- en cultuurbarrière of vertaalslagen die gemaakt moeten worden. Dit zorgt voor een proactieve houding waarbij we continu kansen signaleren en optimaal benutten.

Magento Certified

Ons team bestaat uit door Magento gecertificeerde mensen. Het door Magento afgegeven kwaliteitslabel garandeert dat het kennisniveau van Magento uitmuntend is. Essentieel voor het succesvol implementeren en onderhouden van het Magento e-commerce platform.

Korte lijnen, open & eerlijk

Cream kenmerkt zich door de hands-on mentaliteit en Rotterdamse nuchterheid. Korte lijnen betekent direct contact met de bij het project betrokken mensen. Dit zorgt voor effectieve communicatie en de mogelijkheid om snel en efficiënt te schakelen wanneer nodig.

Heb je nog vragen aan Danny

Wil je meer informatie of gewoon eens met mij sparren? Je bent altijd welkom voor een goed gesprek.

Neem contact met mij op

Hier zijn we goed in

Lees snel verder