E-commerce is topsport

Cream is een toonaangevend e-commerce bureau. Wij versterken merken, laten bedrijven groeien en maken het leven van mensen gemakkelijker. Elke dag helpen wij klanten met innoveren en optimaliseren, zodat ze steeds meer rendement uit hun e-commerce strategie halen.

Onze Mensen

Het team bestaat uit 12 ervaren medewerkers die gepassioneerd raken door de mogelijkheden van nieuwe technologie en internet. Mensen die zorg dragen voor de hoogste kwaliteit en oog hebben voor detail. Daardoor behalen we het maximale rendement voor onze klanten. Neem direct contact op met onze e-commerce specialisten voor een enerverend gesprek.

Danny Verkade
Algemeen Directeur Danny Verkade Bel 010 753 60 92 of mail mij
Marcel van Wijk
Operationeel Directeur Marcel van Wijk Bel 010 753 60 93 of mail mij

Onze Cultuur

We zijn een open, platte en door kennis gedreven organisatie. Motto? Niet lullen maar poetsen. Met onze Rotterdamse nuchterheid steken we graag onze handen uit de mouwen en hebben we geen moeite om met onze voeten in de modder te staan.

Wat wij voor de community doen

Wanneer we ideeën hebben of oplossingen realiseren die andere ontwikkelaars kunnen helpen, publiceren we deze als open-source software op Bitbucket. Daarnaast wordt er actief bijgedragen aan de doorontwikkeling van Magento door verzoeken in te dienen om code toe te voegen of te wijzigen.

Resultaten om trots op te zijn

Door partner Byte zijn wij uitgeroepen tot Hypernode Certified Agency. Daarnaast hebben we zowel in 2015, 2016 en 2017 een FD Gazelle Award gewonnen en zijn we genomineerd voor een Dutch Interactive Award.

Lees verder

Onze Partners

Heb je nog vragen aan Matthijs

Wil je meer informatie of gewoon eens met mij sparren? Je bent altijd welkom voor een goed gesprek.

Neem contact met mij op

Wat houdt ons bezig?

Lees snel verder