Hier zijn we goed in

Wij creëren en optimaliseren webshops en ons hart gaat dan ook sneller kloppen van online verkopen. Door onze passie en jarenlange ervaring zorgen we ervoor dat projecten vlekkeloos verlopen en deze binnen planning en budget worden opgeleverd.

Concept & Design

Aan de basis van elke succesvolle webshop ligt een ijzersterk concept. Wij zorgen ervoor dat het ontwerp op elk apparaat optimaal aansluit bij de behoefte en het gedrag van de doelgroep, zodat er gezorgd wordt voor een optimale conversie en maximaal rendement.

Ontwikkeling

Wij ontwikkelen robuuste Magento webshops van de hoogste kwaliteit. Met onze jarenlange ervaring en gestructureerde werkwijze waarborgen wij de kwaliteit van elke Magento implementatie.

Integraties

Magento kan als standalone applicatie worden gebruikt, maar is ook volledig te integreren met andere applicaties, zodat de webshop gekoppeld is met het boekhoud, backoffice, ERP of PIM systeem. Zo zorgen we ervoor dat gegevens soepel met elkaar worden uitgewisseld.

Optimalisatie

Een project stopt niet na de oplevering, dan begint het namelijk pas. Een webshop staat immers nooit stil. Door het continu analyseren, doorontwikkelen, verbeteren en optimaliseren wordt er ingespeeld op veranderend klantgedrag en nieuwe mogelijkheden. Een voortdurend proces voor steeds betere resultaten.

Support & Beheer

We beheren en leveren support op webshops en geven je graag uitleg over Magento. Ook als die door andere bureaus zijn ontwikkeld. Door het uitvoeren van pro-actief beheer zorgen we ervoor dat het Magento e-commerce platform in topconditie blijft.

Hosting

Onderzoek bewijst keer op keer dat razendsnelle webshops beter converteren. Door de hosting omgeving continu te monitoren zorgen we voor een veilige omgeving en een webshop die storingsvrij en beschikbaar is. Zo loop je nooit een bestelling mis.

Heb je nog vragen aan Matthijs

Wil je meer informatie of gewoon eens met mij sparren? Je bent altijd welkom voor een goed gesprek.

Neem contact met mij op

We laten graag wat van ons werk zien

Lees snel verder