De eerste maand van Patricia

De ervaringen van een nieuwe project manager bij Cream.
1 maart 2018 Door Danny

Cream is 2018 vliegend van start gegaan en daarom is het team uitgebreid met onze nieuwe project manager Patricia Vieveen. Inmiddels is zij al weer een maand werkzaam bij Cream en vertelt ze graag over haar ervaringen.

 

Vertel eens wie ben je?

Mijn naam is Patricia Vieveen en sinds begin 2018 ben ik als project manager werkzaam bij Cream. Ik heb mijn roots in de hospitality, maar de afgelopen jaren heb ik uitgebreide online ervaring opgedaan onder andere bij Ontwerpwerk, een toonaangevend ontwerpbureau in Den Haag.

Hoe ben je bij Cream terechtgekomen?

Het Cream kantoor ligt aan mijn ‘hardlooprondje’. Ieder weekend loop ik al langs het kantoor van Cream en zag ik de voor Cream kenmerkende roze koe uitkijken over de polder. Toen ik de Project Manager vacature online zag staan heb ik mijn kans gepakt. Vrijwel direct heb ik gereageerd en nu knipoog ik elke ochtend even naar onze roze Cream koe. Cream kwam voor mij op het perfecte moment: na 10 jaar comfort zone had ik ongelofelijke zin in een nieuwe uitdaging.

Uit je comfort zone, hoe doe je dat?

Ik ben begonnen met het oppakken van een omvangrijk Magento 2 project, met een grote diversiteit aan functionaliteiten, inclusief de inzet van onze eigen PostNL Module en een complete integratie met de backoffice, tot aan de fulfilment van de orders in het magazijn. Dit project is recent live gegaan en zit dus nog echt in de wittebroodsweken, een uitstekend moment voor mij op in te stappen. Een uitgelezen kans om Magento 2, de werkwijze en mijn collega’s en hun specifieke expertises te leren kennen en samen met de klant het platform door te ontwikkelen.

Wat viel je op tijdens je eerste weken bij Cream? 

Opgegroeid in een ondernemersgezin voel ik me het prettigste in een club waar eigen initiatief nemen de regel en geen uitzondering is, bij Cream ben ik in dat opzicht uitstekend op mijn plek. Al tijdens mijn proefperiode had ik al helemaal het gevoel dat dit mijn ‘cluppie’ is. Het Cream team is hecht, ultiem betrokken en gedreven. Korte lijnen, direct contact met de bij het project betrokken mensen, heel efficiënt en verfrissend. Daarnaast valt me op hoe hoog het kennis,- en kwaliteitsniveau is.

Hoe ziet het komende jaar er verder uit? 

Door de uitfasering van Magento 1 worden steeds meer klanten gemigreerd naar Magento 2, spannend voor veel shops, maar ook een gigantische stap voorwaarts en zonder zorgen, bij Cream ben je in zeer ervaren (en dus goede) handen.

Geschreven door Danny

Wil je meer informatie of gewoon eens met mij sparren? Je bent altijd welkom voor een goed gesprek.

Neem contact met mij op

Danny Verkade is bekroond tot Magento Master

Lees snel verder