Cream is een Hypernode Certified Agency

Dat laat zien dat wij tot de top van de Nederlandse Magento ontwikkelbureau's behoren.
14 april 2017 Door Danny

Het is in deze tijd van steeds groter belang dat webshops snel en vooral ook veilig zijn. Hiervoor is het cruciaal dat de webshop goed gebouwd en goed onderhouden wordt. Magento hostingexpert Byte heeft daarom het kwaliteitsstempel voor Magento developmentbureau’s gelanceerd onder de noemer “Hypernode Certified Agency”.

 

Cream is een van de negen Nederlandse Magento developmentbureau’s die het certificaat hebben ontvangen. Wij zijn beoordeeld op de ontwikkeling, het beheren en onderhouden van kwalitatief goede Magento webshops. Belangrijk onderdeel daarvan is dat de interne ontwikkel-, test- en veiligheidsprocessen op orde zijn om de kwaliteit te waarborgen.

Deze nieuwe kwaliteitsstempel is het eerste certificaat dat op bureauniveau wordt uitgereikt en staat los van de persoonsgebonden certificaten die vanuit Magento worden uitgereikt. Meer informatie over de certificering? Lees het artikel “Hypernode certificering: een kwaliteitsstempel voor Magento developmentbureaus” van Byte.

Geschreven door Danny

Wil je meer informatie of gewoon eens met mij sparren? Je bent altijd welkom voor een goed gesprek.

Neem contact met mij op

Magento Imagine 2017

Lees snel verder