Magento Imagine 2017

Samenvatting van het jaarlijkse Magento Imagine evenement in Las Vegas.
6 april 2017 Door Danny

Elk jaar houdt Magento haar Imagine event in Las Vegas. Tijdens dit evenement worden implementatie partners, e-commerce managers en technologie partners bijgepraat over alle ontwikkelingen random Magento. Dit jaar had het even het thema Powering Tomorrow.

Het afgelopen jaar heeft Magento een aantal overnames gedaan van aanvullende technologie die ze om het Magento platform heen positioneren als additionele diensten. Tijdens Imagine 2017 zijn de volgende producten officieel aan de Magento family toegevoegd en gelanceerd:

Magento 2.2

Daarnaast heeft Magento aangekondigd dat aan het begin van het derde kwartaal Magento versie 2.2 wordt vrijgegeven voor zowel de Community Edition en de Enterprise Edition.

B2B

Bij de lancering van versie 2.2 zal de Enterprise Edition worden uitgebreid met B2B functionaliteit.  Magento is altijd een platform geweest wat meer op de B2C markt is gericht. Door het realiseren van deze nieuwe functionaliteiten biedt Magento out-of-the-box ook een complete oplossing voor B2B  klanten. De B2B functionaliteit is standaard aanwezig wanneer een Magento Enterprise licentie wordt afgenomen en behoeft dus geen additionele licentie.

Geschreven door Danny

Wil je meer informatie of gewoon eens met mij sparren? Je bent altijd welkom voor een goed gesprek.

Neem contact met mij op

Hoe wij BitBucket Pipelines inzetten voor Continuous Integration (CI)

Lees snel verder