Cream wint FD Gazellen Award

De FD Gazellen Awards worden ieder jaar uitgereikt aan de snelst groeiende ondernemingen van Nederland. Met gepaste trots mogen wij bekend maken dat Cream een FD Gazellen Award voor 2016 heeft gewonnen. Dit is na 2015 de tweede keer dat Cream een FD Gazellen Award in ontvangst mag nemen.
11 oktober 2016
  • cream
Door Danny

De FD Gazellen Awards worden ieder jaar uitgereikt aan de snelst groeiende ondernemingen van Nederland. Met gepaste trots mogen wij bekend maken dat Cream een FD Gazellen Award voor 2016 heeft gewonnen. Dit is na 2015 de tweede keer dat Cream een FD Gazellen Award in ontvangst mag nemen.

“Wij zijn uitermate trots om opnieuw een FD Gazellen Award te winnen. Het is een bevestiging dat de visie van Cream haar vruchten afwerpt, waarbij de lange termijn relatie met onze klanten en collega’s voorop staat.” aldus Algemeen Directeur Danny Verkade.

Over de FD Gazellen Awards

Elk jaar organiseert Het Financiële Dagblad de FD Gazellen Awards, een award voor de snelst groeiende ondernemingen van Nederland. Alle ondernemingen die over de boekjaren 2013, 2014 en 2015 een onafgebroken omzetgroei van ten minste 20% hebben laten zien, mogen zich FD Gazelle noemen. Verder zijn FD Gazellen winstgevend in 2015, het laatste jaar van de onderzoeksperiode, en zijn ze financieel solide. Op 22 november zal Cream tijdens de ceremonie de award in ontvangst nemen.

Geschreven door Danny

Wil je meer informatie of gewoon eens met mij sparren? Je bent altijd welkom voor een goed gesprek.

Neem contact met mij op

PostNL module voor Magento 2 beschikbaar

Lees snel verder