De domeinnaam extensie .shop is binnenkort beschikbaar

Eerder deze maand ging de domeinnaam extensie .STORE live! Binnenkort is ook de nieuwe .SHOP beschikbaar.
29 juni 2016 Door Matthijs

Eerder deze maand ging de domeinnaam extensie .STORE live! Binnenkort is ook de nieuwe .SHOP beschikbaar. Zoals het er nu naar uitziet wordt .SHOP één van de grootste en meest succesvolle extensies en zal .SHOP waarschijnlijk snel in de top 10 nieuwe gTLD’s terecht komt.

Gaat het helpen in je ranking? Google geeft zelf aan dat deze generieke domeinextensies behandelen als elke andere generieke extensie, zoals .com en .org. Wanneer je storespecifieke talen hebt, kan je altijd een .FR of .DE hier voor inzetten. Als je de site over een generieke domeinnaam wilt laten lopen, zoals een .com, .net, of .nu of iets dergelijks, is een .shop juist een mooie en stuk duidelijkere toevoeging. Stel je hebt al een corporate site en je wilt er een shop bij of naast zetten. Dan is een .shop domeinnaam ideaal.

Wil je ook een .shop domeinnaam, of ben je van plan een shop op te zetten. neem dan vooral contact met ons op.

Geschreven door Matthijs

Wil je meer informatie of gewoon eens met mij sparren? Je bent altijd welkom voor een goed gesprek.

Neem contact met mij op

100 gratis e-commerce tips

Lees snel verder