Attending Magento Live UK 2016

Op maandag 20 en dinsdag 21 juni organiseert Magento het event Magento Live UK en onze collega's Jelle en Koos zijn daar bij.
8 juni 2016 Door Danny

London calling! Op maandag 20 en dinsdag 21 juni organiseert Magento het event Magento Live UK en onze collega’s Jelle en Koos zijn daar bij. Tijdens dit tweedaagse evenement worden ze helemaal bijgepraat over de laatste Magento ontwikkelingen. Daarnaast worden er verschillende sessies gehouden welke onderverdeeld zijn in drie verschillende hoofdonderwerpen: Customer Succes Stories, Business en Technology.  Verder kunnen ze kennis en ervaringen uitwisselen met medewerkers van Magento, andere bureau’s en e-commerce managers. Uiteraard verschijnt er na het event een blog item met de ervaringen.

Geschreven door Danny

Wil je meer informatie of gewoon eens met mij sparren? Je bent altijd welkom voor een goed gesprek.

Neem contact met mij op

100 gratis e-commerce tips

Lees snel verder