Dutchento organiseert Magento Unconference

Na twee geweldige edities in Berlijn, kunnen we nu met trots vertellen dat Magento Unconference voor het eerst georganiseerd wordt in Nederland.
3 juni 2016 Door Danny

Stel je eens voor: een 3-daags event waarbij je allemaal nieuwe mensen ontmoet met de zelfde passie als jij: Magento. Ontmoetingen tijdens interessante sessies en discussies in een fort! En dan hebben we het niet over sessies van bekende sprekers, maar talks en discussies van de aanwezige experts. Dus ook jij kunt spreken over een onderwerp dat jouw passie heeft. Zou gaaf zijn toch? Wij hebben goed nieuws: dit gaat plaats vinden! Van 14 t/m 16 oktober is Magento Unconference.

 

Unconference..what?
Na twee geweldige edities in Berlijn, kunnen we nu met trots vertellen dat Magento Unconference voor het eerst georganiseerd wordt in Nederland. Hoe ziet het programma er dan uit van Magento Unconference? We beginnen op vrijdagavond 14 oktober met een borrel om elkaar eerst allemaal te ontmoeten. Een goed moment om iedereen te leren kennen en te netwerken. Op zaterdag en zondag vinden de sessies plaats. Zo zijn er 4 tracks met ieder 4 sessies per dag. In totaal maar liefst 16 sessies! Je wordt het hele weekend voorzien van eten en drinken en in de avond wordt gezorgd voor entertainment. En om je slaapplek hoef je je niet druk te maken, want ook hier wordt voor gezorgd. Slapen in het fort zelf! Hoe cool is dat?

Ontmoeten & kennisdelen
Voor wie is Unconference interessant? Alle Developers, project managers, e-commerce manager/product owners, marketing specialisten en industry partners zijn van harte welkom. Dit weekend staat niet alleen in het teken van tech talks, maar ook onderwerpen zoals project management kunnen voorbij komen. Deze dagen gaat het écht om de community. Het ontmoeten van nieuwe mensen en van elkaar leren staat deze dagen centraal. Zoals we al eerder aangaven, zijn er geen sprekers. Het is de bedoeling dat bezoekers hun idee voor een sessie opschrijven, vervolgens wordt er gestemd welke sessie aan bod moet komen en dan kan er gepresenteerd worden. Jij kan dus het publiek inspireren met jouw verhaal!

Talks op een unieke plek

De locatie van het event maakt het nog net wat bijzonderder. Magento Unconference vindt namelijk plaats in Fort aan de Klop in Utrecht. In en rond het fort hebben we alle ruimte voor talks, borrels en gesprekken. Een unieke locatie waar de sfeer van Magento Unconference tot zijn recht komt: spreek zelf, leer van anderen die spreken over hun expertise en maak kennis met nieuwe mensen in de community.

Enthousiast geworden? Noteer 14 t/m 16 oktober alvast in je agenda en bestel je ticket via: http://nl.mageuc.org. Be there!

Geschreven door Danny

Wil je meer informatie of gewoon eens met mij sparren? Je bent altijd welkom voor een goed gesprek.

Neem contact met mij op

100 gratis e-commerce tips

Lees snel verder