Meet Magento

Donderdag 12 mei, dag 1 van Meet Magento, is gericht op webwinkeliers en e-commerce managers die denken aan overstappen en meer willen weten over het Mage
10 mei 2016 Door Matthijs

Aanstaande donderdag en vrijdag is Cream wederom te vinden bij het jaarlijks terugkerende evenement Meet Magento. Donderdag 12 mei, dag 1 van Meet Magento, is gericht op webwinkeliers en e-commerce managers die denken aan overstappen en meer willen weten over het Magento platform. Vrijdag 13 mei, dag 2 van Meet Magento, is gericht op de Magento gebruikers, providers, partners en developers. Nieuws, inspiratie, kennis en weetjes worden gedeeld, en Awards gewonnen!

Twee dagen dus om samen met ons van ideeën te wisselen, elkaar te inspireren of te leren kennen. Het evenement staat vol van interessante sprekers om meer informatie te halen uit Magento. Wil je misschien meer weten over koppelingen, back-end systeem, Magento 2 of juist meer over Conversie? Dan hopen wij elkaar te zien bij Meet Magento. Meer informatie en toegangsbewijzen op www.meet-magento.nl.

Geschreven door Matthijs

Wil je meer informatie of gewoon eens met mij sparren? Je bent altijd welkom voor een goed gesprek.

Neem contact met mij op

100 gratis e-commerce tips

Lees snel verder