Cream genomineerd voor de FD Gazellen Award 2015

22 oktober 2015 Door Danny

Voor de elfde keer op rij organiseert Het Financieele Dagblad de jaarlijkse FD Gazellen Awards. De awards worden ieder jaar uitgereikt aan de snelst groeiende ondernemingen in Nederland. Met gepaste trots mogen wij bekend maken dat Cream genomineerd is voor een FD Gazellen Award 2015! In totaal zijn 490 verschillende organisaties genomineerd.

“We vinden het fantastisch genomineerd te zijn voor de FD Gazellen Award 2015. Het is een bevestiging dat Cream succesvol is met haar visie, de aanpak en de geweldige mensen in ons team.” aldus Algemeen Directeur Danny Verkade van Cream.

In november worden de FD Gazellen uitgereikt op zes plaatsen in Nederland, waarop vervolgens een Grande Finale plaats vindt in de Koninklijke Schouwburg in Den Haag.

Geschreven door Danny

Wil je meer informatie of gewoon eens met mij sparren? Je bent altijd welkom voor een goed gesprek.

Neem contact met mij op

100 gratis e-commerce tips

Lees snel verder