Magento brengt nieuwe security patch en release 1.9.2.1 uit

6 augustus 2015 Door Danny

Onlangs zijn er 4 veiligheidslekken in Magento ontdekt en opgelost in een patch SUPEE-6482. De lekken zijn aanwezig in alle versies van Magento (1.4/x – 1.9/x), dus zowel Magento Community als Magento Enterprise shops hebben hiermee te maken. Er zijn nog geen meldingen van aanvallen die deze lekken misbruiken om toegang te krijgen tot de Magento installatie. Wel is het belangrijk om de security patch of de upgrade naar 1.9.2.1 zo snel mogelijk uit te voeren.

Welke lekken zin gedicht?

Magento 1.9.2.1 update

Met de komst van de nieuwe Magento security patches is er ook een nieuwe versie beschikbaar gekomen, namelijk Magento 1.9.2.1. Los van bovenstaande issues zijn hier ook nog de andere nodige bugs in opgelost.

Geschreven door Danny

Wil je meer informatie of gewoon eens met mij sparren? Je bent altijd welkom voor een goed gesprek.

Neem contact met mij op

100 gratis e-commerce tips

Lees snel verder