Emerce 100: Magento in de lift

20 mei 2015 Door Danny

Waar vorig jaar Magento nog niet in de Emerce 100 stond, zien we nu dat Magento in de lift is.emerce100opensourcecms-magento In de categorie CMS Open Source is Magento dit jaar een nieuwe vermelding. Het softwarepakket Magento is het meest gebruikte open source e-commerce platform in Nederland. Dit komt vooral omdat de community van Magento blijft groeien. Ook hier in Nederland.

Daarbij mag gezegd worden dat dit wel een hele actieve community is, waar vragen besproken kunnen worden, extensies gemaakt worden en voor problemen een oplossing is.
emerce100emailmarketingsoftware-copernica

Niet alleen Magento wordt vermeld in de Emerce 100. Ook Copernica staat nog steeds stevig in de lijst van E-mailmarketing software. Cream heeft de koppeling tussen Magento en de e-mail marketingsoftware van Copernica gerealiseerd. Inmiddels werkt Cream al jaren samen met Copernica en kunnen we dus met overtuiging zeggen dat je e-mail marketing campagnes prima zelfstandig op kan zetten met de software van Copernica. Van een simpele nieuwsbrief tot automatische email opvolgtrajecten met marketing automation. Haal veilig jouw bezoekersinformatie uit Magento en gebruikt het om te segmenteren, campagnes te creëren en te versturen.

Geschreven door Danny

Wil je meer informatie of gewoon eens met mij sparren? Je bent altijd welkom voor een goed gesprek.

Neem contact met mij op

100 gratis e-commerce tips

Lees snel verder