Seminar Email marketing voor webshops met Magento

20 februari 2015 Door Danny

Ter gelegenheid van de nieuwe Magento-integratie vindt op 7 april het seminar ‘Email marketing voor webshops met Magento’ plaats op het hoofdkantoor van Copernica te Amsterdam.

Meld je aan voor het seminar

 

Het seminar ‘Email marketing voor webshops met Magento’ op 3 maart biedt deelnemers een kijkje achter de schermen bij de Magento-webwinkel Valeda.nl, een online leverancier van kantoorartikelen. Deze online webshop heeft de email marketing volledig geautomatiseerd. Denk daarbij aan het versturen van het product aanbod afhankelijk van je eerdere aankopen.

Daarnaast gaat het seminar in op de kansen die email marketing biedt voor webshops. Wat zijn de best practices om meer inschrijvingen te behalen voor je nieuwsbrief en wat zijn de laatste trends en ontwikkelingen?

Deelname aan het seminar is gratis. Meld je snel aan, het aantal plaatsen is beperkt. Het seminar wordt georganiseerd in samenwerking met Copernica-partner Cream.

Let op: Speciaal voor Copernica-gebruikers vindt er op 24 maart een speciale Magento-trainingplaats. Deze leert je hoe je de Magento integratie installeert en hoe je verschillende email marketing campagnes, zoals voor verlaten winkelmandjes en stimuleren herhalingsaankopen, opzet in Copernica. Heb je een Copernica-licentie, dan is het seminar “Email marketing voor webshops met Magento” op 3 maart minder interessant voor je. Meer informatie over de training.

Programma Email marketing voor webshops met Magento

13:30 – 14:00 uur Ontvangst met koffie & thee
14:00 – 14:15 uur Welkomstwoord Copernica
14:15 – 14:30 uur Introductie Cream
14:30 – 15:00 uur Email marketing tips & tricks voor webshops
15:00 – 15:10 uur Korte break
15:10 – 16:00 uur Valeda case
16:00 – 17:00 uur Vragen en afsluitende borrel

Meld je aan voor het seminar

 

Geschreven door Danny

Wil je meer informatie of gewoon eens met mij sparren? Je bent altijd welkom voor een goed gesprek.

Neem contact met mij op

100 gratis e-commerce tips

Lees snel verder