Laatste kans! Stem op de Thuiswinkel Awards

20 februari 2015 Door Danny

De Stichting Nationale Thuiswinkel Awards organiseert in 2015 voor de 14e keer de Nationale Thuiswinkel Awards. De Thuiswinkel Awards worden uitgereikt aan webwinkels die het beste scoren in hun vakgebied of categorie.
Met de uitreiking van de Awards beoogt de Stichting een positieve bijdrage te leveren aan het zelfbewustzijn en professionalisering van de branche. Bedrijven konden zicht tot en met eind januari aanmelden voor de Thuiswinkel Awards en de uitslag wordt bekend gemaakt in Maart.

Dit jaar doen wel 3 webshops van “ons” mee. Je kan nog tot 22 februari 18.00 uur jouw beoordeling geven. Wanneer jij jouw e-mailadres achterlaat, maak je bovendien kans op een i-Pad of een i-Pad mini!

Heb je je stem nog niet uitgebracht? Ga dan via onderstaande link naar het beoordelingsformulier en beoordeel grapeful.nl, fiftiesstore.nl en kidsindustry.

Beoordelingsformulier Grapeful: Klik hier
Beoordelingsformulier Fiftiesstore: Klik hier
Beoordelingsformulier Kidsindustry: Klik hier

Heb je al gestemd? Enorm bedankt!

Geschreven door Danny

Wil je meer informatie of gewoon eens met mij sparren? Je bent altijd welkom voor een goed gesprek.

Neem contact met mij op

100 gratis e-commerce tips

Lees snel verder