Een Solution Specialist bij je Magento project betrekken

16 december 2014 Door Danny

Heeft u plannen voor een nieuw e-commerce project op basis van Magento? De beste manier is om gebruik te maken van een team van gecertificeerde experts, die je helpen om het krachtige Magento e-commerce platform op de juiste wijze in te zetten. Een Magento gecertificeerde Solution Specialist is iemand je in een vroeg stadium bij je project wilt betrekken.

Natuurlijk wil dat niet zeggen dat iedere specialist die gecertificeerd is de juiste match is voor je project, maar het kan wel degelijk helpen bij het doen van een grondige voorselectie van de juiste partner.

Wat is een Magento Certified Sultion Specialist?

Voor degene die nog niet bekend zijn met Magento is het goed om te weten dat zij diverse certificeringen aanbieden. Gecertificeerde personen beschikken over een gedegen kennisniveau van het Magento platform, het programma kent certificeringen voor frontend, backend en consultants.

Een Magento Solution Specialist is een ervaren gebruiker van het Magento e-commerce platform en is in staat om de doelstellingen van de webshop af te kunnen stemmen op de functionaliteit van Magento, zodat er optimaal gebruik wordt gemaakt van de standaard functionaliteiten die Magento biedt en ervoor zorgt dat er geen onnodig maatwerk wordt verricht.

Klinkt goed? Maar wat doet een Solution Specialist dan precies voor je project? Een Solution Specialist zorgt er in de eerste plaats voor dat je je doelen kunt bereiken met de Magento implementatie. Tevens kan er geholpen worden bij het bepalen van de doelen en kan worden aangegeven wat er mogelijk is binnen de standaard functionaliteit van Magento en wanneer er maatwerk nodig is. Het zorgt tevens voor een juiste implementatie van de uitgebreide functionaliteiten die Magento te bieden heeft.

Bij Cream is Danny Verkade een Magento gecertificeerde Solution Specialist. Daarnaast beschikken we over gecertificeerde Frontend en Backend developers.

Geschreven door Danny

Wil je meer informatie of gewoon eens met mij sparren? Je bent altijd welkom voor een goed gesprek.

Neem contact met mij op

100 gratis e-commerce tips

Lees snel verder