Copernica Magento integratie via de REST API

7 juli 2014 Door Danny

Copernica heeft onlangs een nieuwe REST API ontwikkeld en ter beschikking gesteld. De REST API is ontwikkeld omdat deze aanzienlijk sneller zal zijn dan de huidige SOAP API. Door deze snelheid winst worden gegevens sneller gesynchroniseerd tussen Magento en Copernica, dit is vooral van belang bij drukke webshops, of wanneer alle historische gegevens worden gesynchroniseerd. Op dit zijn wij samen met Copernica aan het werk om de Magento integratie gebruik te laten maken van de REST API. 

De nieuwe module zich in beta status. Graag willen we de nieuwe integratie testen in diverse productie omgevingen. Hiervoor zijn we op zoek naar mensen die op dit moment de Magento integratie reeds gebruiken en over willen stappen naar de REST API versie, zodat het migratie traject en de module getest kunnen worden in productie omgevingen. 

Neem contact met ons op zodat we de vernieuwde integratie voor je kunnen implementeren.

 

Geschreven door Danny

Wil je meer informatie of gewoon eens met mij sparren? Je bent altijd welkom voor een goed gesprek.

Neem contact met mij op

100 gratis e-commerce tips

Lees snel verder