Is uw webshop al responsive?

5 mei 2014 Door Danny

In een onderzoek naar mobiele consumentenbestedingen van onderzoeksbureau Blauw Research is gebleken dat het aantal mobiele bestedingen in 2013 opnieuw fors is toegenomen. Mobiele e-commerce (m-commerce) was in 2012 goed voor een omzet van 560 miljoen, in 2013 was dit al gestegen naar 1.3 miljard euro. Dit is meer dan een verdubbeling van de omzet in een jaar tijd en deze groei blijft nog steeds toenemen! Bron: thuiswinkel.org

Responsive design
De toename van consumenten bestedingen via mobile devices, komt mede doordat webshops steeds beter geschikt worden voor deze apparaten zodat de usability toeneemt. Een responsive website schaalt mee met de afmetingen van het scherm waar hij op wordt getoond. Het toepassen van responsive technieken zorgen er dus voor dat webshops steeds beter te benaderen zijn via allerlei verschillende devices.

Cream zelf is al voorbereid op dit nieuwe tijdperk van mobiele apparaten en heeft inmiddels een responsive homepage. Indien uw webshop of website nog niet responsive is, is dit een goed moment  om te overwegen uw site responsive en hiermee mobile ready te maken. Veel sites kunnen namelijk met een aantal kleine aanpassingen al veel beter getoond worden op een smartphone of tablet.

5 Tips voor een responsive website

Geschreven door Danny

Wil je meer informatie of gewoon eens met mij sparren? Je bent altijd welkom voor een goed gesprek.

Neem contact met mij op

100 gratis e-commerce tips

Lees snel verder