Welkom bij het dream -uh- cream team Jelle!

17 april 2014 Door Danny

Kennen jullie Jelle Siderius al? Misschien heb je hem inmiddels al aan de telefoon gehad. Wij vinden het erg gezellig dat hij het team is komen versterken als webdeveloper. Bij Cream is hij in een treinvaart Magento aan het leren. Voor je het weet zet hij de beste webshops in elkaar.

Vanaf klein jongetje was ik al gefascineerd door het indrukken van knoppen en het spelen van computerspelletjes. Dit is dus in mijn systeem blijven zitten en zal denk ik voor altijd zo blijven. In mijn vrije tijd ben ik veel bezig met sporten, serie/film kijken of lekker online gamen. Ook hou ik mijzelf op de hoogte van de nieuwste software/hardware ontwikkelingen door veel op internet te lezen hierover. Mijn plannen voor de toekomst zijn om nog veel van de wereld te zien en nog heel veel meer te leren over ICT in het algemeen.

Je kan hem mailen via jelle@cream.nl om gewoon even hallo te zeggen of ga naar zijn Linkedin profiel om jezelf te introduceren.

Geschreven door Danny

Wil je meer informatie of gewoon eens met mij sparren? Je bent altijd welkom voor een goed gesprek.

Neem contact met mij op

100 gratis e-commerce tips

Lees snel verder