Copernica uitgeroepen tot beste e-mailserviceprovider en -software van Nederland

16 april 2014 Door Danny

Voor het tweede jaar op rij is Copernica verkozen tot de beste e-mailserviceprovider (ESP) en -software van Nederland! Internetbureau Cream is niet voor niets partner bij deze uitmuntende e-mailmarketing software provider. Wij gebruiken Copernica regelmatig voor veel van onze klanten. We zetten big data effectief om in rendabele marketing campagnes voor Magento webshops. Daarnaast geeft Marcel van Wijk van Cream regelmatig advies en trainingen.

Vanochtend werd de negende editie van de Emerce top 100 beste e-business bedrijven 2014 bekend gemaakt. Dit is ondertussen de vierde opeenvolgende notering in de top 10 beste ESP’s van Nederland voor Copernica. Maar met trots zien we nu dat we voor het tweede jaar op rij door het Nederlandse bedrijfsleven als beste ESP zijn verkozen!

Copernica nummer 1 ESP Nederland

Inzet loont!

De eerste plaats is voor Copernica bewijs dat de ontwikkelingen van het voorbije jaar hun vruchten afwerpen. “We zijn ontzettend trots op deze notering en gaan nu ook vastberaden voor eenzelfde resultaat volgend jaar. Dankzij de inzet van het team en al onze partners, zowel nationaal als internationaal, blijft Copernica groeien. Samen zullen we blijven werken en bouwen aan de beste marketingsoftware van Nederland en Europa!”, aldus Michael Linthorst, managing partner van Copernica Marketing Software.

Over de Emerce top 100

De top 100 komt tot stand vanuit de beoordeling van beslissers op het gebied van online marketing, ICT en e-business. Dit onderzoek voert Emerce jaarlijks uit in samenwerking met Motivaction.

Bron: Copernica

Geschreven door Danny

Wil je meer informatie of gewoon eens met mij sparren? Je bent altijd welkom voor een goed gesprek.

Neem contact met mij op

100 gratis e-commerce tips

Lees snel verder