Onegini en Cream bundelen hun krachten. Zo snel heb je nog nooit een account aangemaakt!

31 maart 2014 Door Danny

Samen met Onegini slaat Cream de handen ineen om de nieuwe plugin voor alle Magento webshops bij de volledige Nederlandse e-commerce branche te introduceren. Hiermee maken we het mogelijk om het volledige toekomstbeeld van supersnel inloggen, gebruikersgegevens binnen Nederlandse Magento webshops eenvoudiger en veiliger te maken.

Gezamenlijk willen wij het inloggen bij webshops en websites die te maken hebben met een uitgebreid klantenportaal inzicht geven in hun gebruikers. Daarnaast wordt het ook ontzettend eenvoudig voor gebruikers om hun klantenprofiel automatisch te laten invullen en aan te passen voor talloze van hun favoriete webshops tegelijk.

Onegini

De software van Onegini biedt een nieuwe manier van inloggen waarmee ook jouw klanten op een veilige en makkelijke manier online zaken kunnen doen.

Inloggen met Onegini betekent gebruik maken van bijvoorbeeld bestaande social accounts als Facebook, Google en LinkedIn. Hierdoor hoeven consumenten niet nogmaals bij jullie een nieuw account aan te maken.

Met een Onegini account kan je binnen 3 clicks een volledig profiel aanmaken. Zelfs bij Magento webshops waar je nog nooit eerder bent geweest! Dit versnelt het afrekenproces enorm en verlaagt je bounce percentage aanzienlijk.

Na het instaleren van de Onegini plugin is het direct mogelijk om aan de slag te gaan. Door aan te sluiten bij ons Nederlandse Magento netwerk kan je direct profiteren van het gemak van alle nieuwe en actieve klanten met een Onegini account. Je zal zien dat je aantal registraties/klanten database zal toenemen en altijd up-to-date blijven.

Over Onegini

Onegini biedt unieke oplossingen voor veilig en eenvoudig inloggen op  zowel mobiel als web. Ook bedrijven als AEGON werken met Onegini.  Met de software kunnen uw klanten overal op eenzelfde wijze inloggen en toegang krijgen tot hun gegevens. Dit alles zonder in te leveren op veiligheid.

Kijk hier voor meer informatie of kijk naar het interview over Onegini op RTL 7

Profiteer van deze nieuwe GRATIS plugin

Geïnteresseerd wat Onegini voor jouw webshop kan betekenen? Neem dan gerust contact op met Henk-Jaap Sanders van Onegini.

Henk-Jaap Sanders

Henk-Jaap Sanders

Sales Manager bij Onegini

henk-jaap@onegini.com

0643907878

Geschreven door Danny

Wil je meer informatie of gewoon eens met mij sparren? Je bent altijd welkom voor een goed gesprek.

Neem contact met mij op

100 gratis e-commerce tips

Lees snel verder