Evenement | Kom alles te weten over het krachtige e-commerce platform Magento

25 maart 2014 Door Danny

Doe meer met Magento! Theming, development, conversie verhoging met Community, Go, Enterprise en Mobile. Laat je net als honderden webshop eigenaren, e-commerce experts en ontwikkelaars inspireren en haal meer uit je Magento webshop. Mis niets en kom op 21 & 22 mei naar Meet Magento.

Net als voorgaande edities komen honderden webshop eigenaren, e-commerce experts en developers op 21 & 22 mei a.s. naar de Jaarbeurs in Utrecht om kennis op te doen, ervaringen uit te wisselen en te netwerken op Meet Magento. Leer meer over conversie verhoging, development, theming, Magento Community, Enterprise en Mobile. Laat je inspireren om nog veel meer uit je Magento webshop te halen!

Dag 1 is speciaal ingericht voor partijen die nog een e-commerce platform moeten selecteren: waarom zou je voor Magento kiezen, welke versie past bij jou en hoe selecteer je een implementatie partner? Tevens is er die dag een Hackathon voor developers.

Op dag 2 kun je vervolgens kennis maken met alle tips & trics en aanvullende software om alles uit je webshop te halen!

Geschreven door Danny

Wil je meer informatie of gewoon eens met mij sparren? Je bent altijd welkom voor een goed gesprek.

Neem contact met mij op

100 gratis e-commerce tips

Lees snel verder