Seminar | E-mailmarketing voor Magento webshops

12 februari 2014 Door Danny

Op dinsdag 11 maart organiseert Copernica speciaal voor Magento webwinkeleigenaren een seminar gericht op de inzet van e-mailmarketing. Tijdens het seminar geven Copernica en partner Cream verschillende tips & tricks en laten je zien hoe je meer uit je e-mailcampagnes en het contact met je klanten haalt.

Meld je nu aan!

De sprekers & presentaties

Danny Verkade

Danny Verkade

www.linkedin.com/in/dverkade
Website Cream: http://www.cream.nl/

Slapend omzet scoren met geautomatiseerde e-mailmarketing

Hoe haal je het maximale uit de Copernica Marketing Software? Verstuur automatisch volledig gepersonaliseerde en zeer relevante e-mailings. In deze presentatie laten we zien hoe Cream voor een van hun klanten een volledig geautomatiseerde e-mail marketing traject heeft ingericht. Zij behalen met een minimale inzet een maximaal resultaat, doe jij dat ook?

Jan Willem Doornbos

Jan Willem Doornbos

Country Manager Nederland, Copernica BV
www.linkedin.com/in/janwillemdoornbos


E-mailmarketing tips & tricks

Benieuwd hoe jij meer conversie met e-mailmarketing behaalt en hoe je krachtige event driven e-mailcampagnes opzet? In deze sessie geeft Michael Heering graag verschillende tips hoe jij volledige controle krijgt over data en content in het e-mailmarketing kanaal. Dit alles omgeven door inzicht in koppelmogelijkheden naar andere media en platformen, praktijkvoorbeelden en marktontwikkelingen.

Het programma

Het seminar is vrijblijvend te bezoeken en vindt plaats op het Copernica hoofdkantoor te Amsterdam. Het seminar loopt van 14.00 tot uiterlijk 17.00 en wordt afgesloten met een borrel.

Geschreven door Michael Heering van Copernica

Geschreven door Danny

Wil je meer informatie of gewoon eens met mij sparren? Je bent altijd welkom voor een goed gesprek.

Neem contact met mij op

100 gratis e-commerce tips

Lees snel verder