Workshop | Hoe installeer je de Copernica – Magento koppeling? 18 maart 2014

15 januari 2014 Door Danny

Heb je een Magento shop vol met klanten, maar kun je je bestaande klanten niet goed bereiken? Koppel je shop aan e-mailmarketing software Copernica met de Magento plugin! Tijdens onze training installeren we samen de plugin en laten zien hoe eenvoudig het is om de data uit Magento in Copernica te krijgen. Vervolgens laten we aan de hand van diverse voorbeelden zien hoe je de data uit Magento optimaal kunt benutten, bijvoorbeeld door het inzetten van geautomatiseerde trajecten. Aan het eind van de training ben je in staat om zelf opvolgacties uit te voeren aan de hand van data uit Magento. 

Belangrijke informatie

De training is gebaseerd op gebruikers die de Copernica basis training al hebben gevolgd maar de Magento plugin nog niet hebben geïnstalleerd.  Cream is Copernica partner, heeft gecertificeerde trainers en Magento gecertificeerde developers. Daarnaast zijn ze de ontwikkelaars van de Copernica koppeling. Deze sessie heeft slechts plaats voor 5 personen en VOL = VOL. Deze workshop wordt kosteloos verzorgd door Internetbureau Cream.

Aanmelden

Per organisatie is slechts 1 deelnemer voor deze gratis workshop toegestaan. Voor deze workshop is plaats voor 5 deelnemers. We verzoeken je om een laptop, adaptorkabel en je Copernica & Magento inloggegevens mee te nemen. Aanmelden kan via training@copernica.com met marcel@cream.nl in de cc. (met duidelijke vermelding van trainingsdatum & de naam van de deelnemer).

Trainer

Marcel van Wijk
Operationeel Directeur bij Internetbureau Cream

Marcel van Wijk (1983) is al sinds 1999 actief met het ontwikkelen van online applicaties. Hij heeft zich gespecialiseerd in de laatste ontwikkelingen op gebied van de technische implementatie tussen e-mail marketing software en Magento webwinkels en websites. Door gepersonaliseerde marketing campagnes op te stellen die naar invulling van een project op maat worden gebouwd zorgt hij voor een verhoging van conversie, bestedingspatroon, interactie en overzichtelijke resultaten voor de klant. Dankzij zijn technische achtergrond is hij in staat om op marketing gebied het maximale uit de beschikbare data te halen. Naast zijn online marketing vaardigheden is hij een volledig gecertificeerde Magento ontwikkelaar, e-commerce spreker en Copernica trainer.

Programma | 18 maart 2014

13:00 – 13:15 | Inloop
13:15 – 13:30 | Start training
15:00 – 15:15 | Pauze
16:30 | Einde training
16:30 – 17:00 | Borrel en nabeschouwing

Inhoud workshop

Voorbeelden wat je met de gesynchroniseerde data kan doen zoals:
– mensen met een bepaalde aankoop filteren
– opvolgen van nieuwsbrief inschrijvingen
– totale omzet van een klant bijhouden
– selectie maken van mensen met een achtergelaten winkelmandje

Ons doel

Het inrichten van de Copernica module binnen Magento. Toereiken van handvatten zodat men zelf aan de hand van de gesynchroniseerde data opvolgacties kan instellen.

Locatie | regio Rotterdam

Huygensstraat 9
2652 XK Berkel en Rodenrijs
www.cream.nl

Over Internetbureau Cream

Cream creëert en optimaliseert webshops. Wij helpen organisaties om van hun e-commerce strategie een succes te maken. Alles draait daarbij om het behalen van maximaal rendement. Webshops worden gerealiseerd op basis van Magento, het toonaangevende e-commerce platform van dit moment. Cream heeft passie voor internet en oog voor kwaliteit, daarbij biedt Cream toegevoegde waarde door het inzetten van haar jarenlange kennis en ervaring.

https://pic.vicinity.nl/682/0/687/caaltoaction-cream-schrijfjenuin.png

Geschreven door Danny

Wil je meer informatie of gewoon eens met mij sparren? Je bent altijd welkom voor een goed gesprek.

Neem contact met mij op

100 gratis e-commerce tips

Lees snel verder