Het succesverhaal van HBB24 op de Webwinkel Vakdagen

24 december 2013 Door Danny

Dit is het e-commerce event van het jaar die je niet mag missen! Er zijn meerdere kennis gebieden op de webwinkel vakdagen; Omnichannel, Social Media & E-commerce, Betaaloplossingen, Marketing, Logistiek & Fulfilment, Allround E-commerce en uiteraard Webwinkel Ontwikkeling waar wij zelf staan op standnummer w38. Dit jaar nog groter en uiteraard weer met de koeien!

Verbreed je vakkennis met de vele presentaties die tijdens de webwinkel vakdagen door e-commerce professionals gehouden worden. Ook Internetbureau Cream geeft dit jaar weer een presentatie.

Binnen enkele maanden de Magento webshop terugverdiend en binnen een jaar een nieuw magazijn gebouwd. Kan jij dat ook? HBB24.nl wel.”

Het succesverhaal van HBB24 en hun webshop is zeker een inspirerende sessie om bij aanwezig te zijn. Een uitstekend voorbeeld van gezonde en uitstekend geplande groei. Dus zelfs in een hoog concurrerende markt wist HBB24.nl binnen zeer korte tijd hun producten zo goed te verkopen dat ze moesten uitbreiden. Wij laten zien hoe we de webshop samen met HBB24 opgezet hebben zodat ze efficiënt alle 10.000+ producten weten te beheren & distribueren over Nederland en België.

Mis deze presentatie niet en schijf je gratis in voor de webwinkel vakdagen 2014 op 22 & 23 januari in de jaarbeurs Utrecht. We zouden het leuk vinden om je daar te zien.

https://pic.vicinity.nl/682/0/687/caaltoaction-cream-schrijfjenuin.png

Advies over jouw webshop? Neem dan contact op, wij helpen je graag verder.

Geschreven door Danny

Wil je meer informatie of gewoon eens met mij sparren? Je bent altijd welkom voor een goed gesprek.

Neem contact met mij op

100 gratis e-commerce tips

Lees snel verder