Wij hebben een nieuwe Front-end Developer!

25 november 2013 Door Danny

Dit is Mark, onze nieuwe aanwinst en code krijger. Wij stellen hem dan ook met trots aan jullie voor. Hij heeft de ambities om door te ontwikkelen als Magento guru en uiteindelijk door te groeien in project management. Dus wie weet krijgen jullie in de toekomst onze Mark aan de telefoon als vaste projectmanager.

Mark vind zichzelf een ongelofelijke nerd. “Ik hou van gamen op de PS3 tot stripboeken lezen op de iPad. Ook vind ik het belangrijk om goed up to date te blijven in mijn vakgebied, omdat het web wereldje zich erg snel ontwikkelt. Ik haal voldoening uit innovatieve en uitdagende projecten. Voor de rest blaas ik graag stoom af in de sportschool. Als ik niet met werk bezig ben of sporten dan vinden we het leuk om op de bank, met de 3 katten, een goede film of leuke serie te kijken. Ook vind ik het leuk om te luisteren naar mijn nog erg kleine vinyl collectie. Oorspronkelijk kom ik uit Leusden, maar woon nu zo’n 3 jaar samen in Vlaardingen.”

Mark Bos gaat bij ons aan de slag als medior Front-end Developer. Bij Cream gaan we hem omtoveren tot een fantastische Magento BAAS.

Geschreven door Danny

Wil je meer informatie of gewoon eens met mij sparren? Je bent altijd welkom voor een goed gesprek.

Neem contact met mij op

100 gratis e-commerce tips

Lees snel verder