25% korting op je e-mailmarketing kosten via Cream

4 november 2013 Door Danny

E-mailmarketing is voor veel bedrijven nog steeds het best renderende marketingkanaal. Veel mensen denken dan gelijk aan de periodieke nieuwsbrieven, maar e-mailmarketing is meer dan dat. Denk bijvoorbeeld ook eens aan een welkomstmail, confirmatiemail, bestellingsbevestiging, verzendingsbericht, opvolgmail, verjaardagsmail etc.

Cream biedt nu de kans om voordelig kennis te maken met Copernica e-mailmarketing software, iedereen die nog in 2013 bij Cream Copernica aanschaft krijgt een jaar lang 25% korting op de licentie en de gebruikers kosten. Dat scheelt minimaal 600 euro in het eerste jaar! Neem contact op om gebruik te maken van deze tijdelijke actie*.

Meer informatie over Copernica of deze actie?

Bel 0107536093 of mail dan naar Marcel van Wijk onze e-mailmarketing expert. *Vraag dan gelijk naar de actievoorwaarden. Deze aanbieding is niet te gebruiken in combinatie met andere Copernica voordeelacties.

Geschreven door Danny

Wil je meer informatie of gewoon eens met mij sparren? Je bent altijd welkom voor een goed gesprek.

Neem contact met mij op

100 gratis e-commerce tips

Lees snel verder