Fifties Store is live!

19 augustus 2013 Door Danny

Over de Fifties Store

Ze hebben een prachtige winkel in Scheveningen met een gigantische collectie aan 50′s artikelen. Een team dat met enige regelmaat naar Amerika vertrekt om echte schatten mee te nemen naar Nederland. De winkel is zeker een bezoekje waard, je kijkt je ogen uit! Daarnaast beheren ze ook de webshop waar de collectie wordt geëtaleerd. Ben je een ware jukebox, roadside usa, kleding of pin-up fan dan zou ik zeker even de huidige webshop bezoeken.

Over de webshop oplossing

BenniesFifties heeft zelf in-house de nieuwe webshop ontworpen. Gezamenlijk hebben we op marketing en design gebied gekeken wat er nog aangepast of geoptimaliseerd kon worden. Dit heeft de art director van BenniesFifties ten harte genomen. Cream is op haar beurt gelijk aan de slag gegaan op usability & design gebied en is uiteraard aan de slag gegaan met het bouwen van de nieuwe Magento webshop. De webshop staat nu live!

caaltoaction-creamganaardewebsite.jpg

Geschreven door Danny

Wil je meer informatie of gewoon eens met mij sparren? Je bent altijd welkom voor een goed gesprek.

Neem contact met mij op

100 gratis e-commerce tips

Lees snel verder