Kom bij het Copernica Summit langs de helpdesk voor alle Magento vragen!

14 augustus 2013 Door Danny

17 september 2013 wordt wederom het Copernica Summit gehouden in het Media Plaza te Utrecht. Het e-mailmarketing evenement waar je geïnspireerd kan raken door de laatste trends, mobile marketing, social media en nog veel meer via de live demonstraties en trainingen. De toegang is gratis, dus schrijf je snel in voor een dag vol waardevolle inspiratie en e-mailmarketing acties & trucjes.

Wij adviseren Copernica

Naar onze mening werkt een Magento webshop uitstekend in combinatie met de Copernica e-mailmarketing software. Daarom heeft internetbureau Cream ook de Magento / Copernica plug-in ontwikkeld. Deze is kosteloos te downloaden via Magento connect.

Dit jaar is Cream aanwezig als de Copernica-Magento helpdesk.

Hier kan je zonder afspraak langskomen met al je vragen over de koppeling of de e-mailmarketing software. Dus heb jij een Magento webshop en wil je weten wat je nog meer kan doen op e-mailmarketing gebied? Wij staan voor je klaar! Neem uiteraard wel je Copernica en Magento inlog gegevens mee.

Kan je niet wachten en wil je alvast een vraag over jouw webshop aan onze e-mailmarketing experts stellen? Stuur deze dan naar marcel@cream.nl & danny@cream.nl 

Over Cream

“Wij creëren en optimaliseren webshops”

Wij zijn al 10+ jaar actief in de e-commerce markt en helpen organisaties om van hun e-commerce strategie een succes te maken. Alles draait daarbij om het behalen van maximaal rendement. Webshops worden bij ons voornamelijk gerealiseerd op basis van Magento, het toonaangevende e-commerce platform van dit moment. Cream heeft passie voor internet en oog voor kwaliteit, daarbij biedt Cream toegevoegde waarde door het inzetten van haar jarenlange kennis en ervaring. Naast andere e-commerce platformen is Cream een ware Magento shop specialist!

Hopelijk zien we elkaar 17 september op het Copernica Summit.

17 september 2013 DM Summit

Geschreven door Danny

Wil je meer informatie of gewoon eens met mij sparren? Je bent altijd welkom voor een goed gesprek.

Neem contact met mij op

100 gratis e-commerce tips

Lees snel verder