De nieuwe vestiging van Hair & Body Beauty is geopend

5 juli 2013 Door Danny

Een webshop die groter durft te dromen dan de komende 5 jaar. Ze hebben een magazijn dat klaar is voor zowel een gezonde groei als een toename in de online bestellingen. Vrijdag 28 juni was de opening van de nieuwe vestiging van Hair & Body Beauty en Cream was erbij.

Het gigantische magazijn gevestigd in Sluis is dan ook gevuld met de meest handige constructie. Er zijn twee verdiepingen waarop gereden kan worden met een heftruck. Eindeloze rijen aan product stellingen waar de volledige collectie van de HBB24 webshop ligt te wachten op hun volgende bestemming. De verdiepingen en de eerste etage zijn verbonden met een loopband waardoor het inpak proces snel en efficiënt kan verlopen.

Vanwege de kleine omvang van de artikelen zoals shampoo flessen, haarklei en andere verzorgings-producten zijn de stellingen handig en overzichtelijk ingedeeld. HBB24 ziet de stijging in de verkopen op de webshop en speelt daarop in door alvast een magazijn in te richten dat nog jaren met hun succes mee kan groeien. Het team van HBB24 is ervaren en heeft uitgebreide kennis over de kappers speciaalzaak producten die verkocht worden in de webshop. De magazijnvloer kan makkelijk honderden bestelling per dag aan, dus bestellen maar!

Met een gezellige groep genodigde was de opening dan ook een indrukwekkende waarneming. Met een glas champagne in de hand proosten wij op een mooie toekomst voor HBB24!

Geschreven door Danny

Wil je meer informatie of gewoon eens met mij sparren? Je bent altijd welkom voor een goed gesprek.

Neem contact met mij op

100 gratis e-commerce tips

Lees snel verder