VanDyck webshop is nu live!

26 juni 2013 Door Danny

VanDyck is één van de grootste dekbedden experts en ware slaapkamer fashionista’s van Nederland. Ze zijn zelfs te vinden bij luxueuze warenhuizen zoals de Bijenkorf. Voor VanDyck heeft Cream de nieuwe webshop maar vooral belangrijk, responsive webdesign ontworpen en gebouwd. Het is inmiddels zover, de webshop staat live.

Over VanDyck

Vandyck, the Art of Bed and Bath Fashion. Een merk dat internationaal in hoog aanzien staat en een zeer uitgebreide en toonaangevende collectie biedt op het gebied van bedtextiel, badtextiel, dekbedden en kussens. Vandyck vertaalt met waar vakmanschap de laatste mode ontwikkelingen naar kwalitatief hoogwaardige dekbedovertreksets, maar brengt ook fijne basis artikelen. Zij zijn in de winkel en webshop verkrijgbaar, bij de Bijenkorf en de betere linnen- en beddenspeciaalzaken.

Over de webshop oplossing

Ze zijn een vooruitstrevend bedrijf met hun extravagante producten assortiment. Een bedrijf dat staat voor kwaliteit en trends. Dit vonden wij dan ook essentieel om door te vertalen in de nieuwe Magento webshop. Voor VanDyck heeft Cream de nieuwe webshop gebouwd. Het ontwerp werd mede gerealiseerd door Concept&ZO. De webshop is uitstekend beheerbaar gemaakt voor zowel de gebruiker als de consument. Het heeft een luxe uitstraling met een speels element. Ideaal voor de tablet en smartphone browsers.

caaltoaction-creamganaardewebsite.jpg

Geschreven door Danny

Wil je meer informatie of gewoon eens met mij sparren? Je bent altijd welkom voor een goed gesprek.

Neem contact met mij op

100 gratis e-commerce tips

Lees snel verder