Nieuw design voor Fabriq

26 juni 2013 Door Danny

Fabriq is een kledingwinkel gevestigd in hartje Den Haag. Zij zijn al een aantal jaar bij ons en vonden het tijd voor een redesign en nieuwe structuur voor de webshop. Sinds kort zijn ze door ons gemigreerd van een Zen Cart naar een Magento webshop. Wij hebben met veel plezier hier aan gewerkt en inmiddels staat de nieuwe versie live! 

Over Fabriq

Fabriq verkoopt female fashion en is een kledingwinkel voor vrouwen die op zoek zijn naar onderscheidende en draagbare mode. Fabriq streeft ernaar een onderscheidende en gevarieerde collectie samen te stellen. Hierbij zijn continue vernieuwen en creativiteit belangrijke elementen om haar klanten te verrassen en te verrijken. Daarnaast zijn persoonlijke service, kwaliteit en gemak essentiële elementen om nu en in de toekomst de moderne, maatschappelijk betrokken, zelfbewuste en onafhankelijke vrouw optimaal van dienst te kunnen zijn.

caaltoaction-creamganaardewebsite.jpg

Geschreven door Danny

Wil je meer informatie of gewoon eens met mij sparren? Je bent altijd welkom voor een goed gesprek.

Neem contact met mij op

100 gratis e-commerce tips

Lees snel verder