Van Dam Juwelier opent 2dehands webwinkel

29 mei 2013 Door Danny

Bijna 40 jaar geleden is Van Dam Juwelier begonnen met een juweliersbedrijf met gouden en zilveren sieraden. Daarnaast hebben de ook nog een uitgebreide collectie aan horloges en klokken.  Sinds een paar jaar is Van Dam actief met meerdere webwinkels. Naast juweliervandam.nl zijn ook de horlogediscounter.nl en sieradendiscounter.nl gelanceerd. Maar binnenkort gaan ze met een nieuw concept van start.

Tweedehands sieraden doorverkopen in een webshop. Door jaren lange expertise in sieraden hebben ze de mogelijkheid om de tweedehands sieraden naar de huidige prijs te taxeren.  Van Dam heeft besloten om dit online te lanceren in de vorm van een webwinkel.

De gedragen sieraden worden in Ermelo getaxeerd door Van Dam Juwelier en op voorraad gehouden. Dit straalt betrouwbaarheid uit naar de klanten toe en zo blijft Van Dam uiteraard hun kwaliteit waarborgen.

Bij tweedehands gouden sieraden heb je (af en toe) te maken met gebruikssporen. Daarom worden sommige sieraden 360° gefotografeerd. Zo kunnen de webshoppers dit unieke artikel extra goed van dichtbij bekijken voordat ze het bestellen. De verwachting is dat deze nieuwe webshop medio juni onder de naam tweedehandsgoud.nl live gaat.

“Als je over 5 jaar nog wil meedraaien, moet je keuzes maken. Ik verwacht dat dan zo’n 40% tot 50% van onze omzet via internet komt” – aldus Herman Oudshoorn. Initiatiefnemer van tweedehandsgoud.nl

Bron: EtailTrends. Lees hun verhaal: Van Dam Juwelier

Geschreven door Danny

Wil je meer informatie of gewoon eens met mij sparren? Je bent altijd welkom voor een goed gesprek.

Neem contact met mij op

100 gratis e-commerce tips

Lees snel verder