Welkom Fiftiesstore.com

29 april 2013 Door Danny

Wij zijn verheugd om BenniesFifties bij Cream te verwelkomen! Op de webwinkel vakdagen heeft ons team kennis kunnen maken met het enthousiaste maar vooral gepassioneerde team van BeniesFifties. Ze waren opzoek naar een webbouwer die zowel het nieuwe ontwerp kon optimaliseren als het bouwen tot een Magento webshop. Die hebben ze gevonden.

BenniesFifties heeft zelf in-house de nieuwe webshop ontworpen. Cream is op haar beurt gelijk aan de slag gegaan op usability & design gebied en kunnen binnenkort al beginnen met het bouwen van de nieuwe webshop. Ons team kijkt uit naar een prettige samenwerking en kunnen niet wachten om te coderen tot we er bij neervallen. Wij kijken in ieder geval al uit naar de livegang!

Over de fiftiesstore.com

Ze hebben een prachtige winkel in Scheveningen met een gigantische collectie aan 50’s artikelen. Een team die met enige regelmaat naar Amerika vertrekt om echte schatten mee te nemen naar Nederland. De winkel is zeker een bezoekje waard, je kijkt je ogen uit! Daarnaast beheren ze ook de webshop waar de collectie wordt geëtaleerd. Ben je een ware jukebox, roadside usa, kleding of pin-up fan dan zou ik zeker even de huidige webshop bezoeken.

Geschreven door Danny

Wil je meer informatie of gewoon eens met mij sparren? Je bent altijd welkom voor een goed gesprek.

Neem contact met mij op

100 gratis e-commerce tips

Lees snel verder