Magento Certified Developer

4 februari 2013 Door Danny

Al onze developers zijn Magento Certified Developers of zijn in het traject om dat te worden. Cream creëert, ontwikkelt en beheert Magento Webshops.

Magento developer certificering is een gevorderd niveau van certificering gericht op professionele ontwikkelaars die ontwikkel ervaring met Magento implementaties hebben. Deze ingewikkelde certificeringstest is tot stand gekomen om bij ervaren Magento ontwikkelaars de skill-level aan te kunnen tonen en te valideren van hun vaardigheden. De examens bieden een manier van kwalificering.

Deze examens worden met een geselecteerde raad van advies (met eigen ontwikkelaars) ofwel door Magento’s goeroes opgesteld. Door een certificering te behalen betekent dit dat een board van Magento gespecialiseerde goeroes jouw kennis en ervaring beamen. Ontwikkelaars die slagen voor dit examen mogen het logo dragen van Magento Certified Developer.

Nu is deze certificering erg schaars te vinden binnen de Nederlandse markt. Cream heeft deze certificering uiteraard wel in huis naast onze jaren lange ervaring met Magento webshops.

Overtuigd van onze dienstverlening?

Bekijk het portfolio om te zien op welke wijze onze diensten worden ingezet voor klanten.

Geschreven door Danny

Wil je meer informatie of gewoon eens met mij sparren? Je bent altijd welkom voor een goed gesprek.

Neem contact met mij op

100 gratis e-commerce tips

Lees snel verder