Cream koppelt Copernica gratis aan Magento

27 december 2012 Door Danny

E-mailmarketing biedt voor webwinkeliers een uitgelezen kans om meer te halen uit bestaande relaties en resulteert in een hoge conversie. Copernica biedt krachtige marketingsoftware aan waarmee indrukwekkende e-mailcampagnes kunnen worden opgesteld. Wanneer via Cream de marketingsoftware van Copernica wordt aangeschaft of Cream als partner wordt geselecteerd binnen Copernica zullen wij de implementatie en configuratie van de koppeling tussen Magento en Copernica geheel kosteloos verzorgen. Een voordeel van maar liefst €400,- euro.

Cream heeft in samenwerking met Copernica de koppeling gerealiseerd tussen Magento en Copernica. Door het e-commerce platform Magento te koppelen aan de marketingsoftware van Copernica onstaan er voor webwinkelers uitgelezen kansen om krachtige en professionele e-mailmarketing in te zetten. De koppeling zorgt ervoor dat alle relevante gegevens zoals klanten, winkelmandjes, orders en nieuwsbriefinschrijvingen vanuit de webwinkel automatisch worden gesynchroniseerd met Copernica.

Met behulp van deze koppeling is het een stuk makkelijker gerichte event driven e-mailcampagnes op te zetten zoals achtergelaten winkelmandjes of cross- en up-sellcampagnes op basis van eerdere aankopen of items uit het winkelwagentje. Klanten ontvangen enkel nog voor hen relevante informatie, wat zorgt voor een hogere aandachtswaarde, betrokkenheid en uiteindelijk conversie. Relevantie wordt bevorderd door segmentatie binnen de database en verdere personalisatie (met behulp van dynamische content) binnen de e-mailcampagnes. De Magento plugin maakt ook gebruik van XML-feeds waarin onder andere de productinformatie of nieuwe producten in een e-mailing opgenomen kunnen worden.

De koppeling is gratis beschikbaar via Magento connect, waarbij Cream eventueel de installatie van de module kan verzorgen. Wanneer via Cream de marketingsoftware van Copernica wordt aangeschaft of Cream als partner wordt geselecteerd binnen Copernica zullen wij de implementatie en configuratie van de koppeling tussen Magento en Copernica geheel kosteloos verzorgen. Een voordeel van maar liefst €400,- euro.

Waarom u e-mailmarketing moet gebruiken vanuit uw Magento webwinkel?

*Voorwaarden van de actie

* De actie voorwaarden kunnen te allen tijde aangepast worden door Cream. 

Geschreven door Danny

Wil je meer informatie of gewoon eens met mij sparren? Je bent altijd welkom voor een goed gesprek.

Neem contact met mij op

100 gratis e-commerce tips

Lees snel verder