Cream was genomineerd voor “Nieuwkomer van het jaar”

18 september 2012 Door Danny

Op het veelbelovende Copernica DM Summit van 2012 waren er vele internetbureaus aanwezig die gezamenlijk het sprekers programma vulden. Vele sessies over e-mail marketing, trends en tips & tricks.

Cream was aanwezig als gold sponsor om twee sessies te geven over de plug-in tussen Magento webshops en Copernica e-mail software. Wij vonden het belangrijk om er te zijn voor de vele bezoekers die varieerden van eind-gebruikers en partners.

Marcel van Wijk bracht een succesvolle case naar voren van RRCommerce een klant uit onze eigen portfolio. Met behulp van de e-mail marketing strategie en campagne gaf dit een mooi inzicht in de mogelijkheden en succesformule. RRCommerce beheert meerdere webshops zoals iphonetoday en tabletstoday. Na een prettige interactieve sessie waar veel praktijk voorbeelden naar voren kwamen stonden we klaar in de welkom hal voor overige vragen. Bekijk de presentatie hier.

Copernica DM Summit 2012 – intro film made by Copernica

Wij waren erg dankbaar met een nominatie voor “Nieuwkomer van het jaar”. Voor deze award moesten partners minimaal vanaf 2011 aangesloten zijn. Daarnaast werden bureaus op meerde vlakken beoordeeld. Onder anderen op: klantvriendelijk en oplossing vermogen, totale omzet, deelname aan beurzen / gezamenlijke seminars met Copernica, uitleg over Copernica op bureauwebsite, gezamenlijke publicatie van artikelen en uiteraard aantal gekoppelde klanten.

Aan het einde van de dag werden meerdere awards uitgereikt zoals de “Partner of the year award” en de “Nieuwkomer van het jaar”. Na een leuke presentatie en enige introducties van de genomineerde partners kwamen de winnaars dichterbij. Wij zijn helaas op de tweede plaats beland en Bookerz kon de “Nieuwkomer van het jaar” award in ontvangst nemen. Na een lange rij van genomineerde werd dan uiteindelijk de winnaar bekend gemaakt van de “Partner of the year” award. RedHotMinute! Van harte gefeliciteerd! Volgend jaar proberen wij ook zo’n mooie prijs te veroveren.

Geschreven door Danny

Wil je meer informatie of gewoon eens met mij sparren? Je bent altijd welkom voor een goed gesprek.

Neem contact met mij op

100 gratis e-commerce tips

Lees snel verder