Genomineerd voor Dutch Interactive Awards 2012

28 maart 2012 Door Danny

De nominees voor de Dutch Interactive Awards zijn bekend! Met de website voor Sluban is Cream genomineerd in de categorie “Best Brand”.

Sluban is genomineerd voor de DIA in de categorie Brand. Deze categorie is bedoeld voor merksites die opgezet zijn voor de lange termijn en een platform vormen voor informatie en communicatie met de consument. Onder andere zaken als positionering spelen hierbij een belangrijke rol. De andere genomineerden binnen de categorie “Best Brand” zijn Jumbo Supermarkten, Landal GreenParks, Mijn Cobb (Bills Barn) en ADO Den Haag.

Over DIA

Na twee eerdere succesvolle edities worden in 2012 al weer voor de derde keer de Dutch Interactive Awards uitgereikt. De Dutch Interactive Awards (DIA) worden georganiseerd door Emerce in samenwerking met PIBN. De prijzen zijn voor de crème de la crème van de Nederlandse Interactive Branche. Er worden in totaal 10 awards uitgereikt, waarvan negen op het gebied van E-commerce, Marketing en Communicatie.

Dutch Interactive Award Nominee
Dutch Interactive Award Nominee

Uitreiking awards
De uiteindelijke winnaars worden op 10 mei bekend gemaakt in de Koepelkerk in Amsterdam. Tijdens een feestelijke avond zullen hier de awards uitgereikt worden.

Geschreven door Danny

Wil je meer informatie of gewoon eens met mij sparren? Je bent altijd welkom voor een goed gesprek.

Neem contact met mij op

100 gratis e-commerce tips

Lees snel verder